Aprillia!

fullsizeoutput_ba0
haisulit kuvassa

Aprillipäivän kunniaksi päätin jättää kiusaamatta teitä feikkiuutisilla (vaikka aprillipäivä näyttää nykyään olevan uutismediassa joka päivä) ja jakaa muutamia hauskoja hakusanoja, joilla blogiini on päädytty vuodesta 2016 asti.

Metataso näyttää ihmetyttävän kovasti ihmisiä, sillä se on yksi suosituimmista hakutermeistä blogiini: mm. metataso tarkoittaa, metatasossa, meta taso, metataso merkitys trendaavat.

Haisevat kengät tuovat myös lukijoita etsimään helpotusta ongelmaansa, sillä kenkähiki ja kenkähiki pois toistuvat satunnaisesti hakuluettelossa. Ratkaisuna ongelmaan on oma niksini eli kahvi. Kaada kahvinpuruja kengän sisään ja anna vaikuttaa vuorokauden. Hien haju lähtee pois ja tilalle tulee muhkea kahvin tuoksu.

Selkeästi kahvi kiinnostaa sekin, sillä blogiini ollaan päädytty hakusanoin miedon hajuinen kahvi. Tästä minulla ei valitettavasti ole kokemusta, sillä juon pääsääntöisesti tummapaahtoista kahvia, jonka aromi on hyvin voimakas.

Kirjoituskilpailut kiinnostavat lukijoita, mutta välillä oikeinkirjoitus menee vähän niin ja näin, kuten näissä hakusanoissa: kirjootuskilpailut ja kirjoituskilpailuij 

Säästin parhaimman viimeiseksi eli tapoja luoda henkilö. Toistaiseksi ainut tapa luoda henkilö on luonnollisen aktin kautta ellei lääketiedettä ja teknologiaa oteta huomioon. Henkilöhahmon luomiseen on sen sijaan moniakin keinoja, joista muutamia löytyy täältä. Tässäkin asian täsmällinen esittäminen olisi poistanut mahdollisen niksahduksen merkityksessä – eli kirjallisella ilmaisulla on väliä.

Mukavaa aprillia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s