Blogin uusi osoite ja kirjoituskilpailut yläpalkkiin

Helmikuu toi mukanaan muutaman uudistuksen Epilogi – Jälkisanat -blogiin.

Blogiin pääsee nykyään myös jalkisanat.com -osoitteella. Uusi osoite ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, sillä vanha osoite (jalkisanat.wordpress.com) toimii yhä ja ohjaa sinut automaattisesti blogiin.

Screen Shot 2018-02-05 at 20.07.46

Toinen tärkeä päivitys liittyy Kirjoituskilpailuihin: päivitettävä lista vuoden 2018 kirjoituskilpailusta siirtyy omasta postauksesta sivuston yläpalkkiin ja on nimeltään Kirjoituskilpailut 2018 (ks. kuva yllä).

Mobiilissa kirjoituskilpailut löytyvät klikkaamalla ensin Valikko-painiketta ja valitsemalla sitten alasvetovalikosta Kirjoituskilpailut 2018.

Kun aloitin Jälkisanat-blogin pitämisen vuonna 2016, loin kirjoituskilpailut omaksi postaukseksi. Käyttämässäni blogi-pohjassa ei tuolloin ollut sivuja, mutta kahdessa vuodessa paljon on ehtinyt muuttua. Nyt kirjoituskilpailut löytyvät vaivattomasti yhdestä paikasta.

Toivon, että sivuston käyttäjäystävällisyys lisääntyy uudistuksen myötä. Lisäksi pahoittelen kaikkea säätöä, mitä tässä muutaman päivän aikana on ollut. Jouduin kamppailemaan mm. mainosten poistamisen kanssa ja se kamppailu vaati allekirjoittaneelta kärsivällisyyttä, kirosanoja ja viilentymistä kireässä pakkassäässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s