Jalkisanat.com on uudistunut

Epilogi – Jälkisanat on nyt visuaalisempi, raikkaampi ja mobiiliystävällisempi. Uusi rakenne mahdollistaa paremmin postausten selailun ja silmäilemisen.

Raikkaampi ulkoasu

Blogin perinteinen ulkoasu on näyttänyt omaan silmääni tunkkaiselta ja käyttöliittymänä vaivalloiselta. Olen kaivannut visuaalisempaa, ilmavampaa ja tyylikkäämpää toteutusta.

Nyt blogissa on helpompi navigoida, sitä on miellyttävämpi selata ja juttuja silmäillä. Minimalistinen pohja miellyttää omaa silmääni kovasti ja antaa vapauksia leikitellä kuvien kanssa. Lisäksi vanhemmat sisällöt ovat helpommin löydettävissä sivustolla.

Uusin blogiteksti ilmestyy jatkossa etusivun vasempaan ylänurkkaan (tabletti ja tietokone).

Mobiiliystävällinen rakenne

Uusi rakenne mahdollistaa blogin selaamisen ja lukemisen paremmin myös mobiilissa. Postauksista näkee scrollaamalla yhdellä silmäyksellä otsikon, kuvan sekä tiivistelmän. Juttuun voi syventyä klikkaamalla sen auki.

Yläpalkissa olevasta Valikko-painikkeesta (vasen kuva) avautuu alasvetovalikko sivun otsikoista (oikea kuva), josta löytyy tuttuun tapaan Kirjoitusoppaat ja Kirjoituskilpailut 2019.

Uudistukset lähtevät hiuksista, eiku…

Laittakaa palautetta, jos jokin ei toimi sivustolla kunnolla tai näyttää jotenkin kököltä. Teen parannuksia parhaani mukaan.

Kaikesta uudistuksesta huolimatta, hiukset pysyivät tällä kertaa päässä 😀


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s