Mistä tunnistaa toisen kirjoittajan?

bench-accounting-49909-unsplash

Kirjoittavat saattavat olla sosiaalisesti vetäytyviä persoonia, mutta kirjallisesti he rokkaavat. Toisen kirjoittajan tunnistaa mm. loistavista tekstiviesteistä ja nerokkaista post-it -lapuista.

Vain kirjoittajat kiinnittävät huomioita epätavallisiin asioihin. Esim. kuinka paljon bakteereja tasavallan presidentin oikeassa kädessä on itsenäisyyspäivän kättelyn jälkeen tai kuinka monta millimetriä on Mestareiden liigan nurmikon sallittu pituus (21mm).

Kirjoittajat ovat myös uteliaita yksilöitä ja heidän on vaikeaa tyydyttää pohjatonta tiedon janoa.

Heillä on pää täynnä nippelitietoa asioista, jotka eivät ole välttämättä hyödyllisiä, mutta niillä voi viihdyttää vieraita illanistujaisissa tai pärjätä yllättävästikin Trivial Pursuitissa.

Kirjoittajalla on aina mukana muistikirja ja kynä tai laukku on täynnä kuittien taakse kirjoitettuja ajatuksia tai älypuhelimen muistiossa on tallennettuna epämääräisiä ideoita.

Kirjoittaja ei välttämättä näe tai kuule muuta liikennettä kaupungilla matkaa tehdessään. Tuttavat ja puolitutut voivat pahastua, koska luulevat kirjoittajan välttävän heitä. Todellisuudessa kirjoittaja seikkailee vain omissa maailmoissa tai pohtii seuraavaa juonikäännettä.

Paitsi, jos hän keskittyy havainnoimaan henkilöä tai tilannetta, joka on kuin suoraan hänen seuraavasta romaanistaan. Silloin kirjoittajan kaikki aistit ovat avoinna ja hän imee kaiken mahdollisen tiedon ympäristöstään.

Kuva: Unsplash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s